Vloeren, tegels en terrassen plaatsen regio Halle-Brussel

TEGELS PLAATSEN - KEUKEN - BADKAMER - VLOEREN LEGGEN - DE BRUYCKER HALLE

Tegels & vloeren plaatsen

Benieuwd naar onze tarieven voor het plaatsen van tegels en vloeren of de aanleg van terrassen in Halle en omstreken, zoals Brussel en Brabant?
Contacteer De Bruycker Chape en Tegelwerken te Halle en binnen de 5 werkdagen mag u van ons een gedetailleerde offerte verwachten!

De Bruycker Chape en Tegelwerken

Waarvoor kunt u De Bruycker Chape en Tegelwerken onbekommerd inschakelen?

Chapewerken

Op zoek naar een chapewerker die 100% egaal chapewerk oplevert? De Bruycker Chape en Tegelwerken levert een volledig effen eindresultaat af. Toch eerder een kleiner chapewerk voor de boeg? Geen enkel probleem: wij bieden ook dan een verbluffende chapekwaliteit… aan een even verbluffende prijs!

Tegels plaatsen

Zowel in uw nieuwbouw als bij renovatie gaan we uiterst verzorgd tewerk voor het leggen van vloeren. Plaatsen wij uw aangekochte tegels of prefereert u eerst samen een van de tegelwinkels te bezoeken waar wij mee samenwerken? U kiest!

Tegels plaatsen in keuken en badkamer

Wij plaatsen uw tegels in keuken of badkamer, tot in de kleinste randjes afgewerkt. Millimeterwerk in mozaïektegels? Waterdichte wandtegels? Een prachtige keukenvloer bezaaid met Marokkaanse tegels? Zowel traditioneel als modern, in groot of klein formaat, De Bruycker Chape en Tegelwerken levert in alle omstandigheden prachtwerk.

Aanleg terrassen en opritten

Niet alleen binnen, maar ook buiten verzorgen wij uw tegelwerken. De klinkers van uw oprit plaatsen of een nieuw terras aanleggen: ons detailwerk is de garantie voor een geslaagd resultaat!

Waterpas in chapewerken

De Bruycker Chape en Tegelwerken is sterk in het plaatsen van tegels en vloeren in Halle en omstreken. Aan de leiding en steeds van de partij tijdens alle werken als zelfwerkende zaakvoerder: Jonas De Bruycker. Ervaren, perfectionistisch en gepassioneerd door alle chapewerken en het plaatsen van tegels in keuken en badkamers!

Tegelwerk en terrasvloeren

J. De Bruycker tegelwerken en chapewerken - Halle, Brussel
J. De Bruycker tegelwerken en chapewerken - Halle, Brussel
press to zoom
1/17
tegelwerken

Installatie van tegels in keukens en badkamers

Wij betegelen uw keuken of badkamer, tot in de kleinste hoekjes perfect afgewerkt. Van precisiewerk met mozaïeken tot het plaatsen van waterdichte tegels op uw muren, tot een prachtige coating op basis van Marokkaanse tegels in uw keuken, alles in een moderne of traditionele stijl en in klein of groot formaat, wat uw wensen ook zijn, De Bruycker Chape en Tegelwerken levert u werk van uitzonderlijke kwaliteit.

Aanleg van terrassen en paden

Wij doen zowel binnen als buiten tegelwerk. Of het nu gaat om het bestraten van uw oprit of het plaatsen van een nieuwe vlonder, ons precisiewerk staat garant voor een onberispelijk resultaat!

Binnen 5 werkdagen een offerte

Wilt u onze prijzen weten voor het plaatsen van tegels en vloerbedekking of voor het aanleggen van een terras, in Halle en omstreken? Neem contact op met De Bruycker Chape en Tegelwerken, dan sturen wij u binnen 5 werkdagen een gedetailleerde offerte!

De Bruycker Chape en Tegelwerken

Tegels plaatsen en vloeren leggen te Halle (brabant) en omstreken? Bel De Bruycker te Halle voor een kwalitatieve oplossing