De chapespecialist in de ruime regio rond Halle

UW SPECIALIST IN HET PLAATSEN VAN KWALITATIEVE CHAPE. VRAAG UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!

De Bruycker Tegel- en Chapewerken uit Lembeek (Halle, Vlaams-Brabant) is een specialist in de vakkundige plaatsing van chapevloeren en PUR-isolatie. Bij ons kunt u rekenen op ambachtelijk vakmanschap met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. We zijn voornamelijk actief in de regio Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Beersel.

Vaak denkt men dat het er niet veel toe doet hoe een chapevloer precies gelegd wordt. Want daar komt later toch de uiteindelijke vloerbedekking overheen, dus dan ziet niemand er nog iets van. Maar juist om bijvoorbeeld parket, grotere tegels, linoleum of een kunstharsvloer goed te kunnen plaatsen, moet de chape perfect gelegd zijn.

Chapewerken in Halle
Chapewerken in Brussel
Chapewerken in Brussel
press to zoom
1/2

Bij De Bruycker Tegel- en Chapewerken werkt de zaakvoerder altijd zelf mee om ervoor te zorgen dat de dekvloer of chape volledig glad en vlak wordt aangebracht. Zo is de perfecte afwerking van een mooie vloerbekleding achteraf geen enkel probleem.

Het is ook mogelijk additieven aan de cementchape toe te voegen, die de isolatiewaarde van de vloer bijvoorbeeld verhogen of ervoor zorgen dat het droogproces veel sneller verloopt. Verder plaatsen we PUR-vloerisolatie op de ondervloer voor meer comfort.

Neem contact op met De Bruycker Tegel- en Chapewerken voor advies of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!

De Bruycker Chape en Tegelwerken

Tegels plaatsen en vloeren leggen te Halle (brabant) en omstreken? Bel De Bruycker te Halle voor een kwalitatieve oplossing